Αθλητικός Όμιλος

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ

Κεσόγλου Ελευθέριος, Γεωργίου Γεώργιος, Τίαμαρος Χρήστος, Μπάρμπας Δημήτριος, Περιστεράκης Χρήστος, Παπάς Βασίλειος, Τοροσιάν Γεώργιος, Βενέτης Γεώργιος, Μπρόντιδης Ελευθέριος, Χαραλαμπάκος Βασίλειος, Τζιβρής Λάμπρος, Τσακιράκης Γεώργιος-Μιχαήλ

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Μουτσίδου Ολυμπία-Κωνστ/να, Βάσιου Βασιλική, Χεργκελετζή Μαρίνα, Γρηγορίδου Αθανασία, Κισσούδη Παρασκευή, Καπαμά Κωνστ/να-Μαρίνα, Τσιαφούλη Σοφία, Παπαδοπούλου Σελίνα, Βαργιαμίδου Δήμητρα, Αγιοπλούδη Αρετή, Γκαρέλη Βάγια, Σύρμαλη Γεωργία

ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παπάς Βασίλειος, Γεωργίου Γεώργιος, Μυλωνάς Δημήτριος, Νεραντζίδης Μάριος, Περιστεράκης Χρήστος, Ζουκίδης Δήμος, Τοροσίαν Γεώργιος, Τσακιράκης Γεώργιος-Μιχαήλ, Χαραλαμπάκος Ευάγγελος-Χρυσοβ., Κεσόγλου Ελευθέριος, Χερκελετζή Μαρίνα, Βαργιαμίδου Δήμητρα, Τσιαφούλη Σοφία, Τοπαλούδη Παναγιώτα, Κισσούδη Παρασκευή, Βάσιου Βασιλική

Χορευτικός Όμιλος

Παναγιώτης Νερατζάκης, Θανάσης Καπουκρανίδης, Γεωργία Ταταρίδου, Μαίρη Τσουλκανάκη, Μαρίνα Μπιλιακάκη, Μαρία Λαμπούδη , Μαίρη Κουρτελάκη, Γιώργος Λάγιος, Αρετή Αγιοπλούδη, Χριστίνα Κουκουβέλα, Εύα Βαιτσίδου, Μαρία Μπαχτσεβάνη, Σταυρούλα Κυρπιτζή, Γιώργος Μπάμπας, Αναστασία Πολυσοπούλου, Δημήτρης Τραμπίδης, Κυριάκος Τερζούδης.

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ 2015 2016

15 ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΡΟΝΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
4 ΜΕΛΟΣ ΤΣΙΑΦΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ
5 ΜΕΛΟΣ ΧΕΡΓΚΕΛΕΤΖΗ ΜΑΡΙΝΑ
6 " ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
7 " ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8 " ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9 " ΖΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
10 " ΜΠΙΛΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
11 " ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
12 " ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ ΒΑΪΑ
13 " ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
14 " ΠΑΤΣΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
15 " ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α1 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α2 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α3
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΒΑΪΑ ΜΑΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥΡΠΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
ΜΕΛΟΣ ΜΑΛΕΤΣΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΑΙΝΑΡΙΤΗ ΘΕΟΦΙΛΗ
       
  5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Β1 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Β2 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Β3
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΛΙΝΑ ΧΕΡΓΚΕΛΕΤΖΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΛΤΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ ΔΑΡΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΟΓΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΙΛΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΜΕΛΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗ ΧΡΥΣΑ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΪΡΑΜΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΕΛΟΣ ΜΑΤΖΗΡ ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
       
  5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ1 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ2 5ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ3
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΡΟΝΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΙΑΦΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ ΒΑΪΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΕΛΟΣ ΓΚΙΝΤΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΣΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΖΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΤΟΥΜΠΑ ΖΕΪΝΕΠ ΤΣΙΑΚΙΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ

2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΒΑΪΛΟΒΓΚΡΑΝΤ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο του Υπουργείου για τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τις αδελφοποιήσεις σχολείων, το Γυμνάσιο Διδυμοτείχου κατά το σχολικό έτος 2015-2016 θα αδελφοποιηθεί με το Γυμνάσιο Ιβαϊλοβγκραντ Βουλγαρίας, για μια σειρά από πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν: ανταλλαγές επισκέψεων, ανταλλαγές βιβλίων, αλληλογραφία, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, παραδοσιακούς χορούς, ζωγραφική, επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, οργάνωση συνεδρίων.

Σκοπός της δράσης: Η ενεργοποίηση διδασκόντων και διδασκομένων σε ενδοσχολικό και εξωσχολικό επίπεδο, η διεύρυνση του ρόλου του σχολείου και το άνοιγμα του σχολείου στην ευρύτερη κοινωνία.

Επί μέρους στόχοι:

  1. Η αισθητική καλλιέργεια των μαθητών, η δημιουργική έκφραση, η επικοινωνία, η καλλιέργεια της αλληλογνωριμίας και των στενών διαπροσωπικών σχέσεων, η κοινωνικοποίηση των μαθητών, η περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικοπολιτικά θέματα όλων των συμμετεχόντων (γονέων, μαθητών, καθηγητών) καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, η συνειδητοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης, η ανταλλαγή ιδεών, η προώθηση της ιστορίας και του πολιτισμού γενικότερα μέσα σε ένα ευρύτερο διαπολιτισμικό πλαίσιο, σε ένα σχολείο που θα είναι ανοιχτό προς την κοινωνία και θα αλληλεπιδρά με το κοινωνικό περιβάλλον.

  2. Να αποτελέσει το σχολείο χώρο αξιοποίησης των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του κινητοποιώντας τους μαθητές για δημιουργική δράση, αυτενέργεια, πρωτοβουλία, συλλογική δραστηριότητα, συμμετοχή στην ομάδα, ανάληψη ευθυνών.

  3. Να ενισχυθεί το ανθρώπινο πρόσωπο του σχολείου με δραστηριότητες ανθρωπιστικού περιεχομένου και με έννοιες της φιλαλληλίας, της αλληλεγγύης, της αλληλοκατανόησης, της αλληλεπίδρασης.

  4. Να προωθήσει την αποτελεσματική και γόνιμη συνεργασία διδασκόντων -γονέων-μαθητών μέσα στη σχολική κοινότητα και να τη διευρύνει και με άλλους εκπαιδευτικούς, κοινοτικούς και κοινωνικούς φορείς.

  5. Να αποκομίσουν οι μαθητές γνώση μέσα από μια άμεση βιωματική εμπειρία, προσωπική επαφή και συγκίνηση.

  6. Να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε σχολεία ακριτικών περιοχών του ελλαδικού χώρου με σταθερή διάρκεια και συνέχεια μέσα στο χρόνο.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ

Μετά από τη θετική ανταπόκριση του συλλόγου των καθηγητών και το ενδιαφέρον των μαθητών για την υλοποίηση της ιδέας της αδελφοποίησης, κρίθηκε σκόπιμο η δραστηριότητα να ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα περιλαμβάνει την επίσκεψη μιας αντιπροσωπείας του Γυμνασίου μας στην Βουλγαρία (Οκτώβριο του 2015), και η δεύτερη την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Γυμνασίου Ιβαϊλοβγκραντ στο Διδυμότειχο (Νοέμβριο του 2015). Η μορφοποίηση του προγράμματος συνολικά θα διαμορφωθεί μέσα από μια ανιχνευτική πορεία ενδιαφέροντος όλων των συμμετεχόντων.

Θα ακολουθήσει περαιτέρω συζήτηση με τους μαθητές για προτάσεις, ιδέες και εθελοντική συμμετοχή στη δραστηριότητα, ενημέρωση και συζήτηση με τους γονείς των μαθητών και κάλεσμα των ίδιων καθώς και άλλων εθελοντών που θα ήθελαν να εμπλακούν και να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο (ιδιώτες, τράπεζες, περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ? Θράκης, Δήμος Διδυμοτείχου).

Την προετοιμασία και τη συνολική ευθύνη της δραστηριότητας, αναλαμβάνουν τρεις καθηγητές του σχολείου διαφορετικών ειδικοτήτων και πενήντα (50) εθελοντές μαθητές.

Ξεκινάμε μια σειρά επαφών δια ζώσης με το σχολείο του Ιβαϊλοβγκραντ, για τον περαιτέρω σχεδιασμό των δράσεων.

Συγκροτούνται στο σχολείο ομάδες: θεατρική, μουσικής και παραδοσιακών χορών.

Οι εμπλεκόμενοι καθηγητές και μαθητές αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία ανεύρεσης έντυπου υλικού σχετικού με την ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής, που θα προσφέρουν κατά την επίσκεψη στη Βουλγαρία.

2011. Custom text here
By Joomla 1.7 Templates